China Garden, wokrestaurant in Buitenpost
China Garden, wokrestaurant in Buitenpost
China Garden, wokrestaurant in Buitenpost
China Garden, wokrestaurant in Buitenpost
Telefonisch bestellen?
China Garden is elke dag geopend. U kunt een telefonische bestelling plaatsen via 0511 541297. Bekijk onze uitgebreide afhaalprijslijst en bestel direct!
Reserveren
Reserveren bij China Garden kan elk moment van de dag. Bel 0511 54 1297. Via dit telefoonnummer kunt ook meer informatie krijgen over onze uitgebreide mogelijkheden van onze cateringservice voor uw receptie, bedrijfsfeest of buffet.
Cateringservice
Bij China Garden kunt u ook genieten van cateringservice op de locatie die u wenst. Daarnaast is het mogelijk uw recepties of uw familie- en personeelsfeest bij China Garden te vieren. Bekijk de mogelijkheden van onze cateringservice.
· Wokken · Cateringservice
· Tepanyaki · Recepties
· A la carte · Bedrijfsfeesten
· Afhaal · Familiefeesten

China Garden in Buitenpost
gaat uitbreiden

China Garden is al ruim 10 jaar een begrip in de wijde omgeving van Buitenpost. Bijna vijf jaar is China Garden gevestigd op de prachtige locatie aan de rand van Buitenpost. Het moderne restaurant gaat uitbreiden, niet alleen qua vestiging, maar ook qua aanbod.
Kortom; China Garden is en blijft een uitstekend adres voor een gezellig avondje uit, een uitgebreid feest of catering op locatie. Kom eens langs om uw wensen en onze uitgebreide mogelijkheden te bespreken.

Soft ijs

Nieuw bij China Garden in Buitenpost is de softijsmachine, heerlijk met allerlei toppings. Kom ons heerlijke softijs proeven!Frozen Yohurt proeven bij China Garden

China Garden op facebook

China Garden is ook te vinden op facebook. Ga naar onze pagina en wordt vrienden met ons. Dat vinden wij leuk!China Garden Buitenpost op facebook

Tarieven Wokken

De tarieven van het wokken bij China Garden zijn scherp. In het weekend en tijdens kerst- en feestdagen gelden andere tarieven. De duur van het all-in wokken bij China Garden is 2½ uur. Zie voor alle tarieven het overzicht:

  Normaal All-inn*
Maandag t/m donderdag €19,75 €27,25
Vrijdag t/m zondag €22,50 €29,50
Kinderen 3 t/m 11 jaar ** €1,50 €5,00 + €1,50
* Frisdranken, bier (Hertog Jan), wijn en binnenlands gedistilleerd inbegrepen.
** per leeftijdsjaar


Openingstijden

China Garden is elke dag geopend van 11.30 - 21.30 uur. Wokken is dagelijks mogelijk vanaf 16.30 uur. U bent van harte welkom, ook op feestdagen.

Naast het wokken en het gebruikmaken van ons buffet, kunt u van maandag t/m vrijdag ook à la carte bestellen bij China Garden.

Airconditioning brengt comfort en zorgt voor een optimale lucht- en klimaatomgeving in het restaurant.

Speciaal voor de kinderen

Speciaal voor jonge bezoekers is er een speelhoek in het moderne wokrestaurant. Helemaal nieuw voor de kinderen is de mogelijkheid om gratis gebruik te maken van twee iPad’s bij China Garden. Vraag ons personeel naar de mogelijkheden.iPad bij China Garden Buitenpost
© 2012 - China Garden Buitenpost  |  China Garden Wokrestaurant, West 1a, 9285 WB Buitenpost  |  copyright  |  webontwikkeling en ontwerp custard.nl