China Garden, wokrestaurant in Buitenpost
China Garden, wokrestaurant in Buitenpost
China Garden, wokrestaurant in Buitenpost
China Garden, wokrestaurant in Buitenpost
Reserveer voor kerst bij China Garden
Telefonisch bestellen?
China Garden is elke dag geopend. U kunt een telefonische bestelling plaatsen via 0511 541297. Bekijk onze uitgebreide afhaalprijslijst en bestel direct!
Reserveren
Reserveren bij China Garden kan elk moment van de dag. Bel 0511 54 1297. Via dit telefoonnummer kunt ook meer informatie krijgen over onze uitgebreide mogelijkheden van onze cateringservice voor uw receptie, bedrijfsfeest of buffet.
Cateringservice
Bij China Garden kunt u ook genieten van cateringservice op de locatie die u wenst. Daarnaast is het mogelijk uw recepties of uw familie- en personeelsfeest bij China Garden te vieren. Bekijk de mogelijkheden van onze cateringservice.
· Wokken · Cateringservice
· Tepanyaki · Recepties
· A la carte · Bedrijfsfeesten
· Afhaal · Familiefeesten

China Garden in Buitenpost
is een modern wokrestaurant

China Garden is al ruim 10 jaar een begrip in de wijde omgeving van Buitenpost. Op een prachtige locatie kunt u dagelijks genieten van onze wokgerechten en geweldige buffetten.
Stem
Het is het weer zo ver! China Garden in Buitenpost doet mee in de race voor het beste Chinese restaurant 2014. Ook u kunt weer uw stem uitbrengen. Uw steun hebben we hard nodig en daarom willen we iedereen uitnodigen zijn/haar stem uit te brengen op ons. We verloten twee all-in dinercheques t.w.v. €59,00 onder iedereen die zijn stem uitbrengt!

De top 88 van traditionele Chinese restaurants is een initiatief van het vakblad Asian HorecaVizier en Dinnersite. Er is gekozen voor een top 88, omdat dit getal een Chinese oorsprong heeft. 88 staat voor geluk en blijdschap en fortuin of welvaart.

Nieuw: Frozen Yoghurt

De trend op het gebied van ijs: Frozen Yoghurt. Nu ook bij China Garden in Buitenpost, heerlijk met allerlei toppings. Van vers fruit tot chocolade. Kom Frozen Yohurt proeven bij China Garden.Frozen Yohurt proeven bij China Garden

China Garden op facebook

China Garden is ook te vinden op facebook. Ga naar onze pagina en wordt vrienden met ons. Dat vinden wij leuk!China Garden Buitenpost op facebook

Tarieven Wokken

De tarieven van het wokken bij China Garden zijn scherp. In het weekend en tijdens kerst- en feestdagen gelden andere tarieven. De duur van het all-in wokken bij China Garden is 2½ uur. Zie voor alle tarieven het overzicht:

  Normaal All-inn*
Maandag t/m donderdag €19,75 €27,25
Vrijdag t/m zondag €22,50 €29,50
Kinderen 3 t/m 11 jaar ** €1,50 €5,00 + €1,50
* Frisdranken, bier (Hertog Jan), wijn en binnenlands gedistilleerd inbegrepen.
** per leeftijdsjaar


Openingstijden

China Garden is elke dag geopend van 11.30 - 21.30 uur. Wokken is dagelijks mogelijk vanaf 16.30 uur. U bent van harte welkom, ook op feestdagen.

Naast het wokken en het gebruikmaken van ons buffet, kunt u van maandag t/m vrijdag ook à la carte bestellen bij China Garden.

Airconditioning brengt comfort en zorgt voor een optimale lucht- en klimaatomgeving in het restaurant.

Speciaal voor de kinderen

Speciaal voor jonge bezoekers is er een speelhoek in het moderne wokrestaurant. Helemaal nieuw voor de kinderen is de mogelijkheid om gratis gebruik te maken van twee iPad’s bij China Garden. Vraag ons personeel naar de mogelijkheden.iPad bij China Garden Buitenpost
© 2012 - China Garden Buitenpost  |  China Garden Wokrestaurant, West 1a, 9285 WB Buitenpost  |  copyright  |  webontwikkeling en ontwerp custard.nl